Perez visar nakenbilder på Lily

Kriget har trappats upp - Lily Allen hatar och Hilton visar nakenbilder.


Häromdagen kunde Nyheter24 berätta om det stora bråket mellan sångerskan Lily Allen och skvallerbloggaren Perez Hilton som utspelats sig på mikrobloggen Twitter.

Lily Allen kallade Perez för "parasit" och "billig hora", och Hilton svarade med att skriva att den brittiska sångfågeln är desperat, talanglös och sönderfestad.

Nu har det börjat hetta till ordentligt.

I en intervju med teveshowen Access Hollywood pratar Lilly Allen ut om bråket.

– Jag hatar honom. Han gör mig verkligen förbannad ibland, säger Allen skrattandes.

Men när hon fortsatte att förklara varför hon inte står ut med skvallerkungen Perez Hilton så blev tonläget aningen allvarligare.

– Jag tycker bara att han är en negativ, förskräcklig person. Och jag tycker verkligen att han är elak mot unga, framgångsrika kvinnor. Han kallar kvinnor som försöker ha roligt för "slampor" och "vrak", och jag tycker det är riktigt uselt att han håller på så. Jag tycker inte han tar ansvar på något sätt, säger Lily Allen.

Kändisbloggaren Perez Hilton blev lite putt över uttalandet.

– Det är tråkigt, för jag hatar inte henne alls. Jag tycker faktiskt om henne, säger han till brittiska Daily Telegraph.

Hilton beskriver Twitter-tjafsandet som barnsligt.

– Det var lite som skolbarn gnatade fram och tillbaka, väldigt barnsligt.

När Perez Hilton fick frågan om varför han skrivit så mycket skit om Lily Allen svarade han.

– Hon är bara upprörd för att jag tar upp varje gång hon ställer till det, vilket ju händer ganska ofta. Hon är lite av en suput och hon älskar att pratat om sitt droganvändande, men hon gillar inte att få sina egna ord tillbaka rätt i ansiktet, vilket ju är mitt jobb. Men det behöver inte innebära att jag inte kan uppskatta hennes musik, vilket jag gör.

Lily berättar vidare i teveintervjun att hon nu har blockerat Perez Hilton från sin Twitter.

– Ja, jag blockerade honom precis faktist, så vi kommer inte fortsätta Twitterbråket längre. Jag blev bara så irriterad, så jag skrev "Du är blockad. Stick iväg", uppger Access Hollywood.

Hämnden från Perez Hilton kom snabbt. då han valde att lägga upp några gamla toplessbilder på Lily Allen på sin ofantligt populära blogg.

Räkna med att kriget går vidare ytterligare...

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.