Rihanna älskar fortfarande Chris

Sångerskan fortfarande kär - tar själv skulden för pojkvännens misshandel.


Rihanna och Chris Brown har börjat prata igen. Det uppger inte mindre än fem olika amerikanska skvallertidningar, varav några säger sig ha källor på att Rihanna till och med tar på sig skulden för den brutala misshandeln och ber pojkvännen om ursäkt (!) för det hela, enligt MediaTakeOut.com.

Tidningarna skriver att kändisparet är på väg att bli ihop igen, och att det aldrig ens har gjort slut egentligen.

"Även efter vad Chris gjorde mot henne så är Rihanna fortfarande tokig i honom, och hon har förlåtit honom", skriver National Enquirer, och fortsätter:

"De har pratat på telefon, och de har kommit överens om att så snart de juridiska problemen är utredda så ska de vara tillsammans igen."

Star Magazne skriver:

"Rihanna har sökt kontakt med Chris vid flera tillfällen, både via telefon och genom ett SMS som ska ha lydit: 'Saknar dig. Kärlek, fred och hoppas du mår bra'.

Enligt Life & Style är Rihanna också fortfarande kär i Chris:

"Hon älskar Chris men vill sända ut rätt budskap till sina fans."

In Touch skriver att paret pratar och älskar varandra, men att de fortfarande inte är ihop dock:

"Hon hatar Chris men älskar honom fortfarande på samma gång. De har pratat ett par gånger sen händelsen, och de har förmedlat meddelanden fram och tillbaka till varandra genom en gemensam vän".

Och i US Weekly kommer bomben där en källa nära paret säger:

"Hon fortsätter säga att hon älskar honom, och hon säger till alla att hon är ledsen, men det är inte henens fel. Hon är seriöst oroad över hans liv? Över vad som kommer hända med honom i fängelset? Kom igen!".

Enligt MediaTakeOut är sanningshalten tveksam, men de skriver också att deras egna källor säger liknande saker.

Kändisbloggaren Perez Hilton har däremot helt motstridiga uppgifter. Han citerar Chicago-Sun Times där folk i Rihannas närhet menar att sångerskan är "kungligt förbannad" över Chris Browns ursäkt häromdagen.

Rihanna lär ha kallat ursäkten "överlägsen och arrogant", skriver Perez Hilton.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.