Rihanna älskar fortfarande Chris

Sångerskan fortfarande kär - tar själv skulden för pojkvännens misshandel.


Rihanna och Chris Brown har börjat prata igen. Det uppger inte mindre än fem olika amerikanska skvallertidningar, varav några säger sig ha källor på att Rihanna till och med tar på sig skulden för den brutala misshandeln och ber pojkvännen om ursäkt (!) för det hela, enligt MediaTakeOut.com.

Tidningarna skriver att kändisparet är på väg att bli ihop igen, och att det aldrig ens har gjort slut egentligen.

"Även efter vad Chris gjorde mot henne så är Rihanna fortfarande tokig i honom, och hon har förlåtit honom", skriver National Enquirer, och fortsätter:

"De har pratat på telefon, och de har kommit överens om att så snart de juridiska problemen är utredda så ska de vara tillsammans igen."

Star Magazne skriver:

"Rihanna har sökt kontakt med Chris vid flera tillfällen, både via telefon och genom ett SMS som ska ha lydit: 'Saknar dig. Kärlek, fred och hoppas du mår bra'.

Enligt Life & Style är Rihanna också fortfarande kär i Chris:

"Hon älskar Chris men vill sända ut rätt budskap till sina fans."

In Touch skriver att paret pratar och älskar varandra, men att de fortfarande inte är ihop dock:

"Hon hatar Chris men älskar honom fortfarande på samma gång. De har pratat ett par gånger sen händelsen, och de har förmedlat meddelanden fram och tillbaka till varandra genom en gemensam vän".

Och i US Weekly kommer bomben där en källa nära paret säger:

"Hon fortsätter säga att hon älskar honom, och hon säger till alla att hon är ledsen, men det är inte henens fel. Hon är seriöst oroad över hans liv? Över vad som kommer hända med honom i fängelset? Kom igen!".

Enligt MediaTakeOut är sanningshalten tveksam, men de skriver också att deras egna källor säger liknande saker.

Kändisbloggaren Perez Hilton har däremot helt motstridiga uppgifter. Han citerar Chicago-Sun Times där folk i Rihannas närhet menar att sångerskan är "kungligt förbannad" över Chris Browns ursäkt häromdagen.

Rihanna lär ha kallat ursäkten "överlägsen och arrogant", skriver Perez Hilton.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!