Applegate: "Jag gråter varje dag"

Skådespelerskan talade ut om sina bröstproblem hos Oprah.


Att Applegates bröst är borta tär på Hollywood-kändisen. Efter att hon diagnostiserades med bröstcancer genomgick hon en dubbel mastektomi, vilket innebar att bröstvävnaden helt opererades bort. I Oprah Winfreys pratshow talade hon ut om problemen, som gör att hon gråter varje dag.

– Det är ledsamt. Jag gråter minst en gång per dag eftersom det är svårt att missa det när du står där framför spegeln, sa Applegate.

Hon avslöjade även att hon innan operationen såg till att ta närbilder på brösten från alla vinklar, så att hon kan minnas dem.

– Jag gjorde min första och sista nakenfotning i hemmet, sa Applegate, skriver OK! i ett inlägg.

Se ett klipp här där Applegate medverkar hos Oprah.

Skrivet av:

Senaste nytt

Skådespelaren Frances Sternhagen är död

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

​Den amerikanska ”Sex and the city”-skådespelerskan Frances Sternhagen har dött. Hon blev 93 år gammal.

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

1 timme sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.