Katerina Janouch kritiserar Ebba von Sydow

- 21/02/2009, 17:20 -

Modebloggerskan klagar över stress. Något som fått bloggosfären att höja på ögonbrynen.

Ebba von Sydow blev nyligen det nya ansiktet utåt för 2,6-miljonerklubben. I en krönika som publicerades förra veckan tar hon upp några av de problem som hon möter i sin vardag.

"Hyfsat glammigt "Sex and the city"-liv, drömjobb, 27 år, glatt leende, herregud, jag hinner ju till och med spela tennis. Så varför känns det ändå som att jag ibland håller på att explodera av alla måsten och borden? Varför cyklade jag hem från jobbet häromveckan med gråten i halsen, för att jag kände att jag gjort en usel insats på mötet? Tänkte att nu lägger jag av, nu står jag inte ut med att vara perfekt längre", skriver hon i krönikan.

Författaren Katerina Janouch, som också bloggar hos Nyheter24, går nu till attack mot Ebba von Sydow. Precis som Linda Skugge tycker hon inte att von Sydow har några stora problem. Janouch köper helt enkelt inte "den 'nya' generationens stress."

"Men ärligt, när stressen över att inte hinna uppdatera bloggen eller att inte ha den senaste kjolen tar över, kanske det är dags att sätta en gräns? En sån gräns kan inte en mamma med två skrikande bebisar dra. Bebisarna ska ha mat. Och maten ska betalas.", skriver Katerina Janouch i sin blogg.

Skrivet av: