Tisdag 19 Okt
Stockholm

Ramsay ljög om att ha spelat i Glasgow

Ramsay pekas ut som charlatan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stjärnkocken Gordon Ramsay har satt sig i klistret. För att öka sin streetkred som macho har han skrutit i både radio och i sin biografi om tiden som fotbollsproffs i Glasgow Rangers. Hela tre matcher ska han ha spelat i skotska ligan innan han skadade sig. Men nu visar det sig att allt var påhittat.

Historiken Robert McElroy som är specialist på Glasgow Rangers och skrivit en bok om klubben, påstår att han inte ens hade kontrakt med klubben.

– Han var aldrig en värvad spelare hos oss och spelade verkligen inte i a-laget och erbjöds inte någon form av kontrakt. Det är helt och hållet nonsens, säger McElroy till News of the World.

Även mangern Archie Knox, som Ramsay påstått vara den som dumpade honom från laget, klargör det hela:

– Han måste varit en väldigt förvirrad person. Jag var manager i Dundee på den tiden, säger Knox till News of the World.

Ramsay var bara med i klubben som en provspelare. Bilden som styrker att Gordon Ramsay ljugit är från en match då Ramsay inte ens spelade. Tydligen kallades Ramsay under den här tiden för "Billy Bull" då han var bra på att hitta på skrönor, menar kocken Marco Pierre White.

Det är inte bara fotbollsfansen han ljugit rakt upp i ansiktet. Även Ramsays fru och mamma till hans fyra barn, blev bedragen då Ramsay spelade med Sarah Symond.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela