Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Deprimerad Angelina fick utbrott på Brad

- 01/03/2009, 18:35 -

"Det är mycket spänning mellan henne och Brad för tillfället."

Angelina Jolie och Brad Pitt anses vara det perfekta paret av många. Båda är gudomligt vackra superstjärnor och är samtidigt föräldrar till sex små barn. Men bakom idyllen finns det stora spänningar.

– Det är mycket spänning mellan henne och Brad för tillfället, säger en källa till Female First.

Med det intensiva adopterandet har de nu sex små barn att ta hand om. Samtidigt ska Angelina Jolie vara snygg och smal för att passa in i Hollywoods mall. Något som blir svårare att leva upp till då hon är 30+.

– Angelina har sagt till Brad att hon behöver mer utrymme. Hon är en otroligt självständig person och behöver tid ensam för att känna sig fri och glad. När hon känner sig stressad och överväldigad går hon ofta iväg för sig själv.

Samtidigt är Brad Pitt en av Hollywoods mest hyllade skådespelare just nu efter sin prestation i Benjamin Button. Och på sista tiden uppges han "spendera allt mer tid med grabbarna ute".

– Angelina är riktigt låg för tillfället och verkar riktigt deprimerad. De senaste veckorna har hon haft flera omgångar av nedstämdhet ihop med temperamentsfulla utbrott, berättar källan, säger en källa till Female First.

Hur ska det gå för Hollywoods perfekta kändis-par.

Skrivet av: