Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lily Allen visade brösten i billig frisyr

- 01/03/2009, 19:28 -

Hon sjunger om diamanter och lyx men som tonåring näckade hon som betalning.

Lily Allen säger många konstiga saker. Nyligen berättade hon en riktig knasnyhet i Q-Magazine. Som 17-åring hade hon ett trick för att kunna klippa sig i sin indiefrisyr. Genom att visa brösten fick hon rabatt på klippningen.

– Jag brukade visa brösten för Michael, min frisör för rabatt. Det var fem pund för varje visning. Gjorde jag det tillräckligt mycket fick jag det gratis, avslöjar Allen.

Men sex år senare är hon uppe i smöret. När hon skulle spela på Glastonburys festival med Mark Ronson förra året krävde hon att han betalde en helikopter dit. Mark hade skämtat om att hon kunde få "en bil med chaufför eller helikopter" för att gästa honom på scenen under festivalen. Något som hon tog på allvar och därför kostade Ronson 65 000 kronor.

– Hon tog mina ord på allvar. Och vad skulle jag säga då. Jag fick för helvete betala hennes helikopter som hon fixade, säger Ronson skriver .

Skrivet av: