Fredag 22 Okt
Stockholm

Simpson har vakt för att hindra hetsätandet

Hennes kurviga kropp är byggd på nachos. Men det är inte okej för en superstjärna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jessica Simpson har gått så långt att hon måste ha en personlig assistent. Och det bara för att hon "inte kan hålla sig" ifrån skräpmat.

Kändisassistenten Mike Alexander ska nu få henne att hålla sig borta från "kycklingvingar" efter att hon skämts för konsertbilderna där hon poserade i tajta jeans.

– Hon kan inte hålla sig från skräpmat. Hon måste bokstavligen kollas hela tiden. Jessica har problem med hetsätning som oftast kommer från stress, säger en källa.

– Jessicas senaste handling att frossa i den hemska trion av kycklingvingar, nachos och alkohol på the Great Dane Pub, säger källan till Female First.

Trots att hon räds sin viktökning säger hon sig ändå känna sig sexig. Nu släpper hon även en egen kläddkollektion och säger några av de mest tankeväckande ord hon yppat.

– Jag vet vad som förskönar en kvinna, tro mig. Jag har blivit dömd hela livet. Vid det här läget så vet jag vad som funkar för en kurvig kvinna. Om mina kläder får dig att känna dig toppen och låter dig gå stolt och stotlig - i stora pumps - då är jag glad, säger Jessica Simpson till Female First.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela