Gwyneth: "Det är svårt"

Gwyneth Paltrow öppnar upp sig om sitt svåra äktenskap med Chris Martin.


Skådespelerskan Gwyneth Paltrow har chockat omvärlden. Inte genom att visa någon av sina kroppsdelar igen. Inte heller genom att vara med i en usel film. Nej, det är snarare hennes nyvunna öppenhet som får folk att höja ögonbrynen. Nu berättar hon nämligen om sitt äktenskap med sångaren Chris Martin.

– Det är svårt. Ingenting är så bra som det ser ut. Livet är komplicerat, och det finns alltid problem att överkomma. I går åkte han till Australien och jag kom hit, man måste acceptera det, säger Gwyneth Paltrow enligt Life & Style.

Paret som gifte sig 2003 har två barn tillsammans. Men uppenbarligen verkar det finnas problem även i paradiset. Nu senast har det spekulerats en hel del kring skilsmässa. Ett öde som deras nära vänner Madonna och Guy Ritchie som bekant gick till mötes. Men Gwyneth vidhåller att hon och Chris Martin är "väldigt goda vänner" och att det är limmet som håller de ihop.

– Vi är brutalt ärliga med varandra. Även om, Gud förbjude, vi inte är tillsammans om tio år så tror jag att vi skulle vara som en familj, säger Gwyneth Paltrow enligt Life & Style.

Men redan här verkar det blir problem. Gwyneth Paltrow avslutade nämligen med att säga "Chris kommer att döda mig för att ha sagt det här".

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!