Chris Brown vill inte ha fängelse

Den fallna stjärnan gör allt för att undkomma ett fängelsestraff.


Dagen för rättegången närmar sig och den anklagade Chris Brown ter sig allt mer desperat. Med överväldigande bevis verkar det inte helt otroligt att den skandaliserade stjärnan får maxstraffet på fyra års fängelse. Något han nu försöker undvika till varje pris.

Inte nog med att Chris Brown påbörjat ett gediget PR-arbete för att rädda sitt rykte och sin karriär. Han har bland annat lovat att betala Rihanna upp till 90 miljoner kronor om "han så mycket som håller hennes arm på fel sätt", enligt The Sun. Han har också börjat gå i terapi och ska tillsammans med Rihanna delta i flera pratshower, bland annat Oprah Winfrey. Hon verkar dock inte ha allt för mycket gott att säga om honom. (Se nedan)

Stjärnans advokater ser nu också över möjligheterna att undvika ett fängelsestraff. Man vill helt enkelt skylla på Rihannas aggressiva beteende och det faktum att hon var den första att gå till attack. Efter att ha sett sms:et från en annan kvinna som Brown haft sex med, slog hon honom upprepade tillfällen medan han körde. Samtidigt är något som talar emot denna argumentation, bilden på en sönderslagen Rihanna som läckte ut i media för bara några veckor sedan.

Enligt uppgift ska denna bild ha tagits precis efter misshandeln och skvallersajten TMZ, som var först ut med fotot, hävdar att det finns fler värre bilder. Något som i sådana fall skulle ligga Chris Brown till last. Han riskerar som sagt hela fyra års fängelse.

Det här hade Oprah att säga om Chris Brown:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!