Blondinbella hade annonser för viktminskning

- 19/03/2009, 07:47 -

Isabella Löwengrip ber om ursäkt för annonseringen på bloggen.

Bloggaren Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, har bett om ursäkt till sina läsare. Anledningen är att det funnits annonser för viktminskning på sajten. Vilket verkar väldigt underligt med tanke på att bloggerskan varit mycket engagerad i kampen mot vikthets, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

"Nej nu ska jag kontakta mitt säljföretag, som säljer annonser på bloggen. Jag blir förbannad när jag ser att viktminskningsföretag annonserar på min sida. Sånt ska inte hända! Vi har ett tydligt avtal där det står vilken typ av annonsering som jag anser vara passande (jag själv har inte tid att kontrollera dom). Kan det inte hållas från deras sida ska dom inte längre arbeta för mig. Ibland känns det som att man har att göra med idioter rent ut sagt" skriver hon i bloggen.

Blondinbellas viktdebatt skapade stor uppmärksamhet och både Carolina Gynning och Katrin Zytomierska gick hårt åt hennes uttalanden.

Sedan Löwengrip slog igenom med sin blogg har också hennes eget utseende förändrats avsevärt. Dock hävdar hon att hon inte alls är fixerad vid sin vikt. Nu återstår det att se hur bloggosfären kommer att reagera på Blondinbellas tabbe.

Skrivet av: