Knightley skräckjagad av kor

Filmstjärnan Keira Knightley höll på att bli krossad av brittiska kor.


Skådespelerskan Keira Knightley sprang för sitt liv. Hon trodde att hon skulle dö. Under inspelningen av filmen The Duchess bestämde sig Knightley, 23, för att ta en promenad på den brittiska landsbygden. En hop skenande kor satte plötsligt av mot henne, och hon lyckades undkomma med blotta förskräckelsen.

– Jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Jag lyckades klättra upp för en jättehög stenmur, säger filmstjärnan till FemaleFirst.

Räden inträffade under ett avbrott mellan inspelningen av två scener.

– ”Kodöden” vore ett väldigt dåligt sätt att dö på. De var inte ens tjurar - det var mjölkkor, säger Knightley till FemaleFirst.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.