Lördag 19 Jun
Stockholm

Är han Rihannas nya pojkvän?

Hon tog tillbaka Chris Brown men kanske har hon ångrat sig?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inte för att någon inte förstår henne. När ens pojkvän har en tendens att slå en sönder och samman är det ganska logiskt att man söker sig till grönare eller rättare sagt säkrare ängar. Eller så vill hon möjligtvis göra Brown svartsjuk.

För under sin utekväll sågs nämligen den unga stjärnan gosa tätt med Wilmer Valderrama, Fez-stjärnan från That 70's show. Det var mer specifikt på Geisha House i Hollywood där Valderrama leder karaokekvällarna, som duon sågs.

– Rihanna var så vacker och Wilmer kunde knappt ta sina ögon från henne, säger en källa enligt The Mirror och fortsätter:

– De pratade och skrattade en lång stund. De såg ganska mysiga ut och avslappnade i varandras sällskap. Wilmer var riktigt charmig och hade till och med en flaska champagne till Rihanna.

Sångerskan verkade inte alls avskräckt av Wilmer Valderramas imponerande CV. Han har tidigare dejtat både Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashlee Simpson och Mandy Moore. Fez har med all sannolikhet förlorat sin fördömda oskuld alltså. För Rihanna var det andra gången som hon var ute och festade utan Chris Brown. Och enligt vittnen verkade hon inte sakna honom.

Wilmer spelar Fez i That 70's show:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela