Se Chris Browns attack på Rihanna

- 21/03/2009, 14:16 -

Det har skrivits om den. Det har skämtats om den. Nu blir den reklam.

Den har som bekant skapat stort rabalder. Misshandeln av Rihanna. Det har skrivits om den. Det har till och med skämtats om den. Nu blir den reklam. För ungdomsorganisationen DoSomething.org har rekonstruerat hur misshandeln gick till och en video chockar man nu sina tittare.

Genom att läsa polisrapporten har man kunnat få en någorlunda täckande helhetsbild av hur misshandeln gick till. Två unga skådespelare spelar Rihanna och Chris Brown i bilen, den där ödesdigra kvällen i februari.

– Vi ville inte vara överdramatiska. Vårt mål var inte att göra en film... det fanns ingen anledning att sensationalisera det hela. Det var tillräckligt illa, förklarar chefen för DoSomething.org, Nancy Lublin, enligt Celebitchy.

DoSomething.org vill fokusera på huvudproblemet med kvinnomisshandel. För att få bort fokus från just Rihanna och Chris Brown valde man därför att ha vita skådespelare.

– Allmänheten är väldigt fokuserad på Chris och Rihanna just nu. Jag tror att folk måste förstå att det här är en fråga som går utöver de här två människorna, och det påverkar alla av alla raser. Därför ville vi inte att det här skulle vara en exakt rekonstruktion. Vi ville säga: Kan det här vara du?, säger Nancy Lublin enligt Celebitchy.

Se attacken:

Skrivet av: