Fredag 24 Sep
Stockholm

Kanye West i ny homoattack

Ryktena går inte att få död på trots rapparen kanye Wests ihärdiga försök.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kanske var det Kanyes nemesis och rapkonkurrent 50 Cent som startade det hela eller så finns det helt enkelt en viss grund i det. För det har onekligen spritt sig. Ryktet om att Kanye West skulle vara homosexuell. Och nu går han än en gång ut i kraftig dementi om att han skulle föredra män framför alla de kvinnor han hittills hängt med.

– Jag tror verkligen det handlar om att samhället försöker diktera sättet som en kille ska klä sig på och hur en kille ska bete sig, och jag vägrar att acceptera det, säger Kanye West enligt The Sun.

För det är just sin extravaganta stil och okonventionella sätt som rappare, som varit de främsta argumenten för att West skulle vara gay. Befängt tycker jagn själv och många andra. Han går i stället på sina musikkollegor och kallar de okreativa.

– Många av de här killarna skulle aldrig anklagas för att vara homosexuella bara för att de ser likadana ut allihop. Om folk bara kunde inse hur många det är som saknar kreativitet... jag tror att folk tänker typ "Bara homosexuella kan vara så kreativa", förklarar Kanye West för The Sun.

Se in Kanye Wests kreativa stil. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela