Nu auktioneras Jades liv bort

Dokustjärnan Jade Goodys liv auktioneras bort till förmån för välgörenhet.


Den fjärde april hålls den avlidna dokustjärnan Jade Goodys begravning. Ett folkhav förväntas närvara och folk kommer att kunna se ceremonin på stora skärmar utanför kyrkan. För närvarande har lugnet och sorgen lagt sig som ett motsägelsefullt täcke över hennes familj och vänner.

För visst är saknaden stor. Och fortfarande vallfärdar hundratals till tevestjärnans hem för att visa sin respekt och sympati. Nu får maken Jack Tweed den otacksamma uppgiften att rensa upp bland fruns ägodelar.

– Jack sa att han och Jade hade talat om vad de skulle göra med hennes saker när hon var borta. Hon sa till honom att ge bort dem till affärer eller sälja dem - så länge som pengarna gick till välgörenhet, berättar en familjevän för The Sun.

Jack kommer att behålla en del av de kära ägodelarna men resten ska nu säljas till förmån för cancerforskning. Jade Goody själv dog som bekant av livmoderhalscancer bara 27 år gammal.

– Uppenbarligen vill han stödja cancerforskning och ska försöka hålla någon sorts auktion. Han försöker blicka framåt nu. Att rensa ut huset fyller honom med skräck men han vet att det är det första steget mot ett avslut, säger familjevännen enligt The Sun.

Jade Goody lämnade förutom sin make Jack Tweed, 21, också sina två söner Freddie och Bobby.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!