Jordan bannlyst från Jades begravning

Efter Jordans attack på cancersjuka Jade Goody är hon bannlyst.


Efter att ha diagnosticerats med cancer sålde dokustjärnan Jade Goody i princip återstoden av sitt liv till medierna. Intervjuer. Artiklar. Reportage. Bilder. Allt för att kunna samla så mycket pengar som möjligt till sina två söner. Resultatet blev över en miljon pund. Något som verkar ha fått Jordan att se rött.

– Jag kan inte förstå att hon får betalt för att göra intervjuer i ett ämne som gör folk så traumatiserade, sade Jordan i sin attack mot Jade Goody, enligt The Sun.

Med tanke på att Jordan själv gått ut och sålt sin historia när hon fick en cancerliknande utväxt på ena fingret, var det ett prima exempel på dubbelmoral. Det blåstes omedelbart till massmedialt bråk.

– Många människor tog illa upp av Jordans attack som var otroligt hycklande, säger en vän till Jade och fortsätter:

– Men Jade hade kommit till det stadiet då hon förstod att ilska och hat var tomma känslor som inte skulle ge henne någonting. Hon ville inte ha ett bråk och trots att hon var sårad, så gav hon inte igen.

Nu efter Jade Goodys död verkar den storbystade och storkäftade Jordan ha fått perspektiv på saker och ting. Hon har nämligen bönat och bett om att få komma till Jades begravning för att visa sin respekt och också be om ursäkt. Men Jade Goodys familj och vänner är orubbliga. Jordan är bannlyst från begravningen.

– Medan Jade må ha förlåtit henne, så har inte hennes familj det. Om hon (Jordan) dyker upp så kommer hon inte att få komma in, säger en vän till familjen enligt The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!