Blondinbella provocerar djurvänner

Isabella "Blondinbella" Löwengrips sälpälsar upprör hela Djursverige.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip är i ett stort gräl med djurvännerna, som väljer att kalla henne för "en usel, morbid förebild och bimbo utan hjärta". Inför nyårsfirande väljer Blondinbella att inte på något sätt dölja sin pälsromantik på sin blogg, vilket även har retat upp Let's Dance-kollegor.

Kitty Jutbring, 31, och deltagare i Let's Dance är djupt upprörd över Blondinbellas glorifiering av pälsar.

– Men varför ska man ha djurhud på sig, det räcker väl med sin egen? Vi har så fruktansvärt många val i livet och då tycker inte jag att man behöver välja djur. Det är som att gå omkring med ett lik runt halsen, säger Jutbring till Aftonbladet.

Blondinbella, som så sent som den 28 december stolt poserade iklädd sälpäls, slår ifrån sig kritiken och går till attack mot djurvännerna.

– När ni väl slutar att äta kött, slutar att klä er i skinn och propagerar över att vi kan föda hela vår planet om alla blir vegatarianer, då kommer jag att lyssna på er, skriver hon på sin blogg.

Hennes stora argument till att köpa riktig päls i stället för fuskpäls är för att det är bättre för miljön, då riktig päls håller upp till tjugo år.

– Absolut bullshit, hon visar prov på okunnighet. Blondinbella är en bimbotjej utan hjärta, en lågstatustjej, säger Alexandra Leijonhufvud, förbundsordförande för Djurens rätt, till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...