Torsdag 11 Aug
Stockholm

Blondinbella provocerar djurvänner

Isabella "Blondinbella" Löwengrips sälpälsar upprör hela Djursverige.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är i ett stort gräl med djurvännerna, som väljer att kalla henne för "en usel, morbid förebild och bimbo utan hjärta". Inför nyårsfirande väljer Blondinbella att inte på något sätt dölja sin pälsromantik på sin blogg, vilket även har retat upp Let's Dance-kollegor.

Kitty Jutbring, 31, och deltagare i Let's Dance är djupt upprörd över Blondinbellas glorifiering av pälsar.

– Men varför ska man ha djurhud på sig, det räcker väl med sin egen? Vi har så fruktansvärt många val i livet och då tycker inte jag att man behöver välja djur. Det är som att gå omkring med ett lik runt halsen, säger Jutbring till Aftonbladet.

Blondinbella, som så sent som den 28 december stolt poserade iklädd sälpäls, slår ifrån sig kritiken och går till attack mot djurvännerna.

– När ni väl slutar att äta kött, slutar att klä er i skinn och propagerar över att vi kan föda hela vår planet om alla blir vegatarianer, då kommer jag att lyssna på er, skriver hon på sin blogg.

Hennes stora argument till att köpa riktig päls i stället för fuskpäls är för att det är bättre för miljön, då riktig päls håller upp till tjugo år.

– Absolut bullshit, hon visar prov på okunnighet. Blondinbella är en bimbotjej utan hjärta, en lågstatustjej, säger Alexandra Leijonhufvud, förbundsordförande för Djurens rätt, till Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.