Blondinbella älskar sitt utseende

- 08/01/2009, 08:50 -

Isabella Löwengrip blev ytligheten personifierad.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip erkänner. Hon är ytlig. När hon ställer sig sedvanligt framför spegeln på morgonkvisten tänker hon "jag älskar att se hur snygg jag är och jag älskar att pilla med mitt hår".

På sin blogg skriver Blondinbella att läppglans, skor, väskor och söta klänningar går hem hos henne. Att stå och fixa ögonfransarna i en halvtimme är ingen pina, det är snarare ett rent nöje, enligt henne.

"Jag är ytlig helt enkelt! I dag blev jag benämd som ytligheten personifierad. Skulle det vara något negativt?

Varför i hela friden klassas ytlighet som något negativt? Varför skulle man vara en sämre person för att man lägger den där extra minuten framför spegeln eller spenderar pengar på sitt utseende? Försvinner hjärnceller eller att kunna känna empati för andra människor bara för att man lägger ner mer tid på sig själv? I Sverige i dag klassas det som fult att säga inför andra att man tycker att man är snygg, det är fult att spendera mycket pengar på kläder och det är fult att tycka att skönhetsoperationer är okej. Detta gör mig så vansinnigt arg för vem ska någonsin säga att man är vacker om man inte själv kan göra det? Det är viktigt att vara ytlig, egoistisk och bry sig om sig själv, för älskar man inte sig själv hur ska man då kunna älska en annan människa?", skriver Löwengrip på sin blogg.

Skrivet av: