Kungen kärleksvägrar på jul

Både Daniel Westling och Emma Pernald kan glömma en jul på slottet.


Man kan ju tycka att det börjar bli tjatigt vid det här laget. Samma visa varje år – så fort julen nalkas. Men för kungabarnen är det brutal verklighet. När julen ska firas på Drottningholms slott är det dignande matbordet inte dukat för Daniel Westling och Emma Pernald.

Daniel och Victoria har varit ett par i sju år. Carl Philip och hans Emma hängt ihop som ler och långhalm sedan 1999. Det struntar den konservativa kungen blankt i. Han är stenhård. Inga pojkvänner eller flickvänner är välkomna på julfirandet. Om de inte förlovar sig eller gifter sig först, vill säga. Därmed basta.

– Kungen och Silvia är stenhårda på den punkten. Alla tre barnen har ifrågasatt deras beslut, men förgäves, säger en uppgiftslämnare till Expressen.

Så glöm det där med att julen är kärlekens högtid. På Drottningholms slott prioriteras bara en sak i juletider: ordning och reda. Och en jul som inte firas i synd.

Skrivet av:

Nästa artikel
Prinsessornas krig
Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

2 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

3 timmar sedan
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.