Madonnas ex hämnddejtar

- 22/12/2008, 07:53 -

Miljonärsarvtagerskan Jemima Khan är nya flickvännen.

Guy Ritchie ligger inte på latsidan i skilsmässotider. När Madonnas relation med idrottsmannen A-Rod avslöjats och hennes hårda Kabbalah-regler uppdagats är inte Ritchie sen med att bita tillbaka.

Förra veckan kunde vi avslöja att Ritchie förbjudit Madonna att sova över i parets föredetta gemensamma gods på den engelska landsbygden. Nu går också ryktena om att Guy Ritchie dejtar. Och det är inte vem som helst.

Den utvalda kvinnan är ingen mindre än miljonärsarvtagerskan Jemima Khan. Khan är dotter till Lady Annabel GoldSmith och avlidna finansmannen James Goldsmith. Hon har tidigare varit gift med den pakistanska cricketspelaren Imran Khan med vem hon har två söner, nio och tolv år gamla.

Tidigare har Khan också kopplats till brittiska hunken Hugh Grant.

Paret sågs anlända till en julfest i Notting Hill tillsammans där bland annat Trudie Styler, Stings fru var närvarande. Styler var den personen som introducerade Madonna och Ritchie för varandra 1999.

Med på festen var bland annat Simon Cowell, Idoldomaren, som enligt rykten också har ett gott öga till Jemima Khan skriver People.

Det är först efter att Richie mottagit de sanslösa 738 miljonerna från skilsmässan som han väljer att visa sig med nya dejten. Typiskt.

Se Jemima Khan delta i en demonstration i London för ett återinförande av demokrati i Pakistan:

Skrivet av: