Lördag 25 Sep
Stockholm

Beckham flörtade med italienskan

Vicotria är rasande. David betuttad. Och italienskan fortfarande het.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blev en intervju trots allt. Victoria Beckham hade förbjudit sin David att delta i det italienska sportprogrammet. Åtminstone om det skulle vara med den heta programledaren Ilaria D'Amico.

Men nu blev intervjun alltså av. Och det verkar som att Victorias största mardröm besannades. Det blev nämligen en hel del flirtande om man ska tro vad som sägs. Varma leenden, mycket ögonkontakt, sensuella gester. David Beckham såg nästintill nervöst betuttad ut, där han satt och blev utfrågad.

Vid ett tillfälle frågade den mörkhåriga Ilaria om Beckham hade lärt sig någon italienska. Denne svarade leende:

– Buona sera... er... bellissimo - det är allt. Men jag ska försöka lära mig mer.

"Buona sera" betyder god kväll medan "Bellissimo" är italienska för mycket vacker. Något som kanske funkar på Ilaria D'Amico. Hon å sin sida log sitt varma leende och pillade konstant med sitt hår. Hon har tidigare erkänt att hon är ett stort fan av fotbollshunken. Och slutbetyget var mer än godkänt från Ilarias sida.

– Han var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han var ingen diva alls, säger Ilaria D'Amico enligt The Sun.

Det enda man nu talar om i Italien är om det är Ilaria som kan få Beckham att stanna i landet. Detta med tanke på att han bara är utlånad i tre månader. Allt medan Victoria försöker shoppa bort sitt raseri.

Se flörtintervjun:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela