Allegra Versace snart svältdöd

Den unga arvtagerskan är sjuk sedan flera år och riskerar att dö.


Donatella Versace har haft grymt magra problem den senaste tiden. I form av sin anorexisjuka dotter Allegra Beck Versace. Efter chockerande bilder där hon sondmatades gick familjen i fjol ut med ett pressmeddelande där de bekräftade att Allegra led av ätstörningar. Och trots sjukhusvård av bästa sort verkar sjukdomen inte ge med sig. Spinkisen fortsätter matvägra och hennes kropp fortsätter ta stryk. Något som blev alldeles för tydligt på Marc Anthonys födelsedagsfest på Bowery Hotel i New York. Dit Donatella Versace tagit med sig dottern. Enligt rykten ska Allegra ha vägt så lite som 31 kg. Läskigt. Man blir hungrig av att bara titta på bilderna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

3 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.