Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Spellings nya skräckvikt upprör eliten

- 05/04/2009, 00:00 -

Tori Spelling störtdyker till 44 kilo i vikt - Hollywoodvännerna reagerar.

Åren går och Tori Spelling tappar hull och hår. 35-åringens nyupptäckta skräckvikt väcker het debatt i Hollywoodkretsarna efter att hon setts gå runt på gatorna. Flera upprörda åsikter höjs efter att hon fött sitt andra barn. Vissa spekulerar till och med i att hon har blivit anorektisk.

– Vännerna är orolig över om hon är anorektisk, säger en källa till Entertainmentwise.

Flera indicier pekar på att Spelling sjunkit till vikten 44 kilo. Och stjärnan från Beverly Hills 90210 sägs vara i upplösningstillstånd efter att hennes mamma ska "tvätta dotterns smutsiga byk" i nya boken Stories from Candyland.

– Det är inte bra. Tori är så stressad över mammans nya bok att hon har ingen aptit. Trots det tränar hon varje dag. Hennes vänner är oroliga att hon kan vara anorektisk, uppger en källa till Star Magazine.

Spelling har tidigare inför världspressen diskuterat hur viktigt utseende är för att slå igenom.

– De granskar dig så mycket. Man försöker vara personen som säger att ”jag bryr mig inte”, men jag känner pressen. De tittar på en från varje vinkel, det spelar ingen roll vad man gör. Allt måste se bra ut och det finns en press att det ska vara så. Jag känner den, sa Tori Spelling till US Magazine.

Skrivet av: