Lördag 12 Jun
Stockholm

FBI utreder attack mot Miley Cyrus

Sanningen om den stora skandalen med Mileys sexbilder utreds av specialagenter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dektetiver hos FBI försöker bygga ett åtal mot den hackare som gått igenom Miley Cyrus epost.

Det var förra året som någon kom in på Miley Cyrus konto och hittade flera vågade bilder på den då 15-åriga popstjärnan.

Den misstänkte Josh Holly, 19, som bor i Tennessee, fick sitt hus genomsökt i oktober förra året men arresterades aldrig. Nu är han återigen huvudmisstänkt.

– Vi jobbar fortfarande på det, säger Special Agent Scott Augenbaum till E! Online.

Det tros att Hacker Holly även kommit in på flera artisters Myspace-konton, som Chris Brown, Rihanna, Linkin Park och Fall Out Boy, för att använda dessa för att spamma.

Han inte heller varit särskilt diskret utan skröt till Wired om sina brott.

– Om det blir en rättegång kan jag inte säga att jag är oskyldig. Det finns inget sätt att klara det här. Inte ens de advokater som försvarade O.Js eller Michael Jacksons kan rädda mig. Ärligt talat så var jag en idiot och jag rensade inte mina hårddiskar. Jag trodde aldrig att de skulle göra en razzia, sa Holly till Wired.

Sexbilderna blev en stor skandal som hotade Cyrus hela karriär och en fortsättning av Disneys succéshow. Nu när de värsta tabloiderna tystat är Hannah Montana större än någonsin. Och Miley Cyrus har lärt sig sin läxa.

– Det sista jag vill göra är att göra mina föräldrar besvikna, säger Cyrus till Glamour.

– Jag har lärt mig att respektera mig själv och att säga nej. Jag har lärt mig vilka jag verkligen kan lita på. Jag har 200 eller 300 vänner, men jag litar på kanske fyra. När jag läser något i tabloiderna och källan är "någon nära", undrar jag vem som känner sig "nära", sa Cyrus till Glamour.

Man måste komma ihåg, framgångarna och galakvällarna till trots, att Miley Cyrus bara är 16 år.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela