Hilary: "Miley och Selena utsatta"

Hon banade vägen för deras framgångar men också deras utsatthet.


Hilary Duff är bara 21 år ung. Men hon är gammal i gamet. Redan 2001 blev hon världsstjärna i Disney-showen Lizzie McGuire. Det var där Disneys insåg potentialen i tonårstemat då showen resulterade i skivor, parfymer och egna klädkollektioner. Därmed banade hon vägen för andra framgångskoncept som Hannah Montana och Magi på Waverly Place.

I dag har texasflickan ingen egen show men hon gör inhopp i teve och senast syntes hon i Law & Order. Hon producerar även en egen indiefilm, Greta. Disneys nya stjärnor heter i dag Miley Cyrus och Selena Gomez. De jagas ständigt av tabloiderna trots sina unga år och paparazzi står bakom varje hörn. Kanske har Duff förorsakat dem detta:

– Hm, jag måste stå ut med dem varje dag också. Men jag tycker att de är väldigt begåvade, liksom, och de är nog lite svårare för dem nu, liksom, för nu är det så mycket paparazzi och det var inte så för några år sedan, säger Duff till E!

Trots att strålkastarljuset kanske dämpats så är Duff inte deppig för det. Hon utforskar nu sina konstnärliga sidor och spelar in en skiva. Men det blir inte Disney-pop utan hon är influerad av Depeche Mode. När den kommer är oklart, skriver Just Jared.

– Jag har ingen datum eller tidsgräns. Jag har börjat att arbeta med några producenter, och skriver låtar och försöker lista ut ett nytt nytt sound, säger Duff.

Det konstnärliga kan dock vara en nackdel. Utan Disneys målinriktade chefer kan skapandet stå still.

– Jag har inte slutdatum. Eller jag har ingen som säger till mig vad jag ska göra längre.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

igår 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

TV4-tittarna rasar efter Mi Ridells kommentarer till Nicci Hernestig

igår 15:44
I senaste avsnittet av Förrädarna fick vi se Mi Ridell slänga iväg en känga till Nicci Hernestig. Nu rasar TV4-tittarna över Mi Ridells agerande: "URSÄKTA?!"

Tvingades avbryta i Robinson 2023: "Det finns ingenting kvar i henne"

igår 15:32
Det blir kaosartat i säsongens första avsnitt av Robinson 2023 för deltagaren Deisi Da Silva Rudén. – När Deisi tas åt sidan och läkaren kommer så blir man ju skitorolig. Man tänker ju det värsta, säger en av hennes lagkamrater.

Mysteriet kring Cassandra Klatzkows pojkvän

igår 14:31
Poddaren och influencern Cassandra Klatzkow följs idag av över 90 000 människor som dagligen får hänga med i hennes vardag. Men det finns en sak som många under den senaste tiden varit väldigt nyfikna på. Nämligen vem hennes pojkvän är.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.