Torsdag 9 Dec
Stockholm

Hilary: "Miley och Selena utsatta"

Hon banade vägen för deras framgångar men också deras utsatthet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hilary Duff är bara 21 år ung. Men hon är gammal i gamet. Redan 2001 blev hon världsstjärna i Disney-showen Lizzie McGuire. Det var där Disneys insåg potentialen i tonårstemat då showen resulterade i skivor, parfymer och egna klädkollektioner. Därmed banade hon vägen för andra framgångskoncept som Hannah Montana och Magi på Waverly Place.

I dag har texasflickan ingen egen show men hon gör inhopp i teve och senast syntes hon i Law & Order. Hon producerar även en egen indiefilm, Greta. Disneys nya stjärnor heter i dag Miley Cyrus och Selena Gomez. De jagas ständigt av tabloiderna trots sina unga år och paparazzi står bakom varje hörn. Kanske har Duff förorsakat dem detta:

– Hm, jag måste stå ut med dem varje dag också. Men jag tycker att de är väldigt begåvade, liksom, och de är nog lite svårare för dem nu, liksom, för nu är det så mycket paparazzi och det var inte så för några år sedan, säger Duff till E!

Trots att strålkastarljuset kanske dämpats så är Duff inte deppig för det. Hon utforskar nu sina konstnärliga sidor och spelar in en skiva. Men det blir inte Disney-pop utan hon är influerad av Depeche Mode. När den kommer är oklart, skriver Just Jared.

– Jag har ingen datum eller tidsgräns. Jag har börjat att arbeta med några producenter, och skriver låtar och försöker lista ut ett nytt nytt sound, säger Duff.

Det konstnärliga kan dock vara en nackdel. Utan Disneys målinriktade chefer kan skapandet stå still.

– Jag har inte slutdatum. Eller jag har ingen som säger till mig vad jag ska göra längre.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela