Kjell svarar på Birros uttalande

Wipeout-deltagaren tar åt sig


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Kjell Eriksson, deltagare i teveprogrammet Wipeout, svarar nu på Marcus Birros krönika i Expressen där han uttalar sig om programmet och deltagarna. Marcus Birro skriver i krönikan om deltagarna:

”De är ingenting annat än pinsamma, ensamma människor som gör exakt vad som helst för att hålla sin falnande stjärna kvar där uppe på den svarta, mediala himlen.”

Men det är tevecheferna som är boven i dramat påstår han. Trots det reagerar nu Kjell Eriksson som mederkar i programmet.

I sin blogg bemöter han Birros uttalanden:

"Han tycker de som är med i underhållningsprogram är "ensamma". Det är väl inget fel i att vara ensam? Vidare skriver han att han avskyr kulturella och mediala folkföraktare som ser ner på sina medmänniskor. Det är det bästa han skrivit på länge eftersom det visar på självinsikt och att han äntligen erkänner att han inte ens är nöjd med sig själv"

Även i Josefin Crafoords blogg kan man läsa att Kjell Eriksson reagerar på Birros krönika. Hon bloggar om att hon suttit bredvid Kjell och vittnar om hans reaktion:

"Kjell är helt galen här brevid mig nu för att Marcus Birro hävdar att han är en ensam och pinsam människa. Alltså Birro skriver i Nöjet om deltagare i förnedringsshower på TV och Kjell tar åt sig väldigt personligen, haha."

Wipeout:

Skrivet av: