Tisdag 24 Maj
Stockholm

Katrins Bingo i kärlekslotteriet

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska är vårens hetaste par.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katrin Zytomierska har träffat en ny kärlek och man kan verkligen tala om att hon har vunnit Bingo på riktigt. Mannen som bloggdrottningen träffat är nämligen ingen mindre än Bingo Rimér. Fotografen som plåtat fler lättklädda kvinnor än Hugh Hefner haft på Playboy Mansion.

Katrins gamla kärlek, Alex Schulman, spelar oberörd när Nyheter24 når honom.

–Hahah, nej, det känner jag inte till.

Okej, vad vill du säga om det?

–Jag vill inte kommentera det, säger Alex Schulman till Nyheter24.

Men enligt flera oberoende källor till Nyheter24 blommar kärleken mellan vårens turturduvor som aldrig förr. Och när Nyheter24 får tag på Bingo Rimér säger han:

–Hahaha vi är sköna polare som hänger. Hon är fantastisk och med lite tur kanske jag kan få till det med henne. Håll tummarna för mig.

Den 27 mars var Katrin Zytomierska hos Bingo för att bli fotograferad till en välgörenhetskampanj. Bilden blev het, och filmerna från fototillfället skvallrar om att det fanns romantik i luften mellan paret redan då.

Så här skrev Katrin i sin blogg efter fototillfället:

"Den där Bingo Rimér alltså. Han kan ju få vem som helst att kasta sig på golvet och börja åma sig och se kåt ut. Nu var väl kanske inte jag hans lättaste fall, men till slut låg man där. Jorå! Jag har gjort varje småstadsbimbos dröm. Jag har kåtat mig framför Bingos kamera. Men det blev ju toppenbra till slut och Bingo sa till och med att om jag bara pumpar upp de där små knapparna så kan jag mycket väl göra karriär som bimbo! "Du har det i dig, Katrin!", sa han. Och om jag har! Det har jag. Se själva."

Se filmerna från Katrins plåtning hos Bingo nyligen:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela