Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lulu Carter akut till sjukhus

Nöje | 17/04/2009 09:46

Halvt medvetslös på sjukhuset.

Det var akut blodförgifting den populära programledaren Lulu Carter råkat ut för. Hade hon väntat längre så hade hon kanske inte överlevt.

– Jag bara skakade och grät och tänderna skallrade, säger hon till Expressen.

Allt började för tio dagar sedan då Lulu Carter åt musslor på en restaurang med en kompis. En timme senare låg båda två i magkramper hemma.

Programledaren trodde att hon var matförgiftad och stoppade i sig värktabletter för att få ner febern. När hon vaknade nästa dag kände hon sig inte bättre, tvärtom. Hon kände sig mycket värre men åkte inte in till sjukhuset utan fortsatte att stoppa i sig värktabletter.

När hon sedan ramlade ihop i sängen och vaknade med 41 graders febers blev hon tvingad att uppsöka sjukhuset. Då hade hon en sänka på 200 som normalt ska ligga på 10.

Hon skickades akut till Karolinska och blev kvar i åtta dagar.

– Jag fick slangar och tuber och hästdoser med antibiotika och smärtstillande. Doktorn sa att om jag hade väntat ett dygn till visste han inte om jag gått att rädda, säger hon till Expressen.

Lulu säger att blodförgiftningen kom från en njurbäckeninflammation som kommit av en långtgående urinvägsinfektion.

Skrivet av: