Vems kändisrumpa?

Hon är en erotisk albino och popens Carrie Bradshaw


Lady GaGas Londonresa fortsätter att chocka britterna. Nu är de fullkomligen upprörda över hur GaGa byxvägrat och visar sin stjärt. När GaGa gick på promenad med den skönsjungande Mika var det stövlarna som täckte mest hud. Något som är ytterst medvetet.

– Jag lägger alla mina pengar på mina shower. Jag är popens Carrie Bradshaw. Jag är totalt pank men jag har en garderob full av couture, säger GaGa till Daily Star, som kallar stjärnan för en "erotisk albino".

Men det är inte bara brallor hon inte pallar. GaGa som gillar att lufta känner framförallt obehag av mjukisbyxor.

– Jag klär mig alltid så här, hela tiden. Jag har inte brallor på mig. Det är bara inte min stil, säger Gaga till Daily Mail.

– När jag sover kanske jag har mjukisbyxor någon gång men jag är en Lady och pratar inte om sånt.

Detta antimode lockade till sig förföljare. Till slut fick GaGa be hovmästaren på en trendig restaurang i Soho att slänga ut fluktaren. Inte nog med det; Lady GaGa tappade bort sin Chanelhandväska som hon brukar ha allt sitt smink och sina prylar i.

Förutom sin egen stil har GaGa alltid med sig en blommig tekopp. Hon menar själv att koppen börjar bli en kändis i sig då den blivit så omskriven. Den skulle kunna vara en motsats till reporten Toby Young som ständigt gick runt med en hamburgare under sin tid i USA.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

2 timmar sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.