Vems kändisrumpa?

- 22/04/2009, 21:07 -

Hon är en erotisk albino och popens Carrie Bradshaw

Lady GaGas Londonresa fortsätter att chocka britterna. Nu är de fullkomligen upprörda över hur GaGa byxvägrat och visar sin stjärt. När GaGa gick på promenad med den skönsjungande Mika var det stövlarna som täckte mest hud. Något som är ytterst medvetet.

– Jag lägger alla mina pengar på mina shower. Jag är popens Carrie Bradshaw. Jag är totalt pank men jag har en garderob full av couture, säger GaGa till Daily Star, som kallar stjärnan för en "erotisk albino".

Men det är inte bara brallor hon inte pallar. GaGa som gillar att lufta känner framförallt obehag av mjukisbyxor.

– Jag klär mig alltid så här, hela tiden. Jag har inte brallor på mig. Det är bara inte min stil, säger Gaga till Daily Mail.

– När jag sover kanske jag har mjukisbyxor någon gång men jag är en Lady och pratar inte om sånt.

Detta antimode lockade till sig förföljare. Till slut fick GaGa be hovmästaren på en trendig restaurang i Soho att slänga ut fluktaren. Inte nog med det; Lady GaGa tappade bort sin Chanelhandväska som hon brukar ha allt sitt smink och sina prylar i.

Förutom sin egen stil har GaGa alltid med sig en blommig tekopp. Hon menar själv att koppen börjar bli en kändis i sig då den blivit så omskriven. Den skulle kunna vara en motsats till reporten Toby Young som ständigt gick runt med en hamburgare under sin tid i USA.

Skrivet av: