Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vilka blir Victorias brudtärnor?

- 28/02/2009, 16:55 -

Det blir Madeleine och vänninorna, men Emma Pernald får sitta på bänken.

Det kommer att vara en minst sagt välbevakad ceremoni när kronprinsessan gör Daniel Westling till sin prins. En ceremoni som kräver sin tid och kraft. I synnerhet om man får ärat att vara tärna. Så vid det här laget är en god chansning att prinsessan Madeleine kan det hela både ut och in. För självklart har Victorias lillasyster en självklart plats vid brudens sida under bröllopet.

Kronprinsessans andra tärnor blir hennes bästa väninnor "Carolinorna". Caroline Kreuger och Caroline Dinkelspiel. Tjejerna som hon en bröllopspakt med när hon var 15. Om att vara tärnor på varandras bröllop. Men att hennes närmsta väninnor redan är gifta kan bli problematiskt om man ska hålla strikt på etikett. Frågan är om Victoria bortser från det här.

Vad som dock väcker störst uppmärksamhet är att Carl-Philips långvariga flickvän Emma Pernald får sitta på kyrkbänken. Blåst på äran att vara kunglig tärna. Anledningen är den senaste tidens spekulationer om ett uppbrott.

"Om det någon gång tar slut mellan Emma och prinsen skulle det kännas märkligt att hon stått tärna vid vår blivande drottnings bröllop.", skriver Svensk Damtidning.

Skrivet av: