Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har Carl Philip redan gått vidare?

Nöje | 04/03/2009 15:06

Det är slut mellan Emma och Carl Philip men redan verkar prinsen ha gått vidare.

Medan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ska gifta sig går det inte lika bra för lillebror prins Carl Philip på kärleksfronten. Visserligen är han en av landets mest eftertraktade hunkar men att behålla honom verkar vara en annan femma.

Efter tio år som par är det nu slut mellan Carl Philip och hans Emma Pernald. En nyhet som Nyheter24:s hovexpert Catarina Hurtig, var tidigt ute med. Och enligt henne verkar det redan som att prinsen gått vidare.

– Det känns som att jag hade väldigt rätt. Man brukar göra så med tråkiga kungliga nyheter. Breaka de efter att det hänt något roligt, säger Catarina Hurtig.

Så tror du att kungafamiljen kände till det här då?

– De står ju nära sina barn så absolut. Men jag tycker det är dåligt att man inte har en talesman. Det är ju högst relevant vem kungabarnen är ihop med då de kan bli prinsar och prinsessor och där igenom ta del av vårt apanage. I prinsens fall borde någon från hovet gått ut inte en före detta flickvän som Emma Pernald.

Så vad säger du om den här nyheten?

– Det här är ju tråkigt för prinsen men inte för de svenska tjejerna även om jag har hört att han har en ny tjej redan. Jag får höra så mycket men någon han festade med en brunett i Skåne som heter Pauline. Men i dagsläget är det bara spekulationer. Mycket spekulationer.

Det är väl inte bara tjejerna som gläder sig i sådana fall, det har ju ryktats en del om att prinsen är homosexuell.

– De här ryktena har förföljt Carl Philip. Men man får tänka på att det har varit sådana rykten i alla kungahus. Han har ju hängt på gaybarer i Gamla Stan både i porträttform (skratt). Jag skulle tycka det var ganska spännande och helt i tiden och han skulle absolut bli ännu mer populär i gaykretsar, säger Catarina Hurtig till Nyheter24.

Skrivet av: