Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

The Rocks transchock på galan fick Cyrus gråta

- 30/03/2009, 13:52 -

Wrestlarba Dwayne 'The Rock' Johnsons och John Cena skojade på galan.

Under Nickelodeons stora gala, Kid Awards, i går utsattes tittarna för ett stort aprilskämt. När priset för Bästa kvinnliga sångerska skulle delas ut av Miley Cyrus såg hon ovanligt kraftig ut. Det visade sig vara wrestling- och filmstjärnan Dwayne 'The Rock' Johnson' som klätt ut sig till Disneysstjärnan. Allt avslöjades när den riktiga Cyrus kom upp på scenen.

När The Rock då läste upp vinnaren, och det visade sig vara Miley Cyrus, kunde hon inte hålla sig för tårar under tacktalet.

– Jag trodde verkligen att jag skulle förlora. Till skillnad mot andra prisgalor är det helt upp till er, så tack alla ni så mycket, sa en rörd Miley Cyrus när hon tog emot priset.

Priset är ett stort erkännande för Miley som artist då Kid Awards en gala där barnen själva får rösta och tunga namn som Rihanna, Beyonce och Alicia Keys även var nominerade.

Efter Cyrus tacktal kom wrestlaren John Cena, komikern Chris Rock och uppkomlingen Miranda Cosgrove. De skojade att de ska bilda det nya Charlies Angels där Cena är den starka, Cosgrove den smarta och Rock skulle vara den svarta.

Lika tacksam var Vanessa Hudgens från High School Musical 3 som tackade sin syster "för att hon bett alla sina vänner att klicka", när hon fick priset för Bästa kvinnliga filmstjärna. När High School även vann pris för Bästa film sa Zac Efron sa att det är "det är tack vare er som musikal är inne igen".

De här två priserna siktar Miley Cyrus nu in sig på med den kommande filmen Hanna Montana the Movie.

Totalt var Cyrus nominerad till fyra priser i år, men i och med den kommande filmen Hanna Montana the Movie, kan hon bli aktuell för Hudgens två priser.

Se transchocken.

Skrivet av: