Miley Cyrus: Ingen mer Hannah Montana

Disneys stora stjärna har mognat och vill hellre göra dramafilmer.


Snart har Hannah Montana: The Movie premiär. I filmen åker den busiga flickan Montana till landsbygden. Där mognar hon och träffar en "cowboy" spelad av Lucas Till. Självklart blir det en kyss, som var lite pirrig att spela in.

– Jag var inte nervös eller så. Jag vet inte, kanske var det för att han är söt, säger Cyrus till Etonline.

Filmen som är Miley Cyrus första spelfilm lär också bli den sista om Montana, enligt Cyrus själv.

– Vi hade tur som fick ihop stoff till att göra en film. Jag vet inte om jag kommer göra en till. Men jag skulle älska att göra en säsong till, berättade Miley Cyrus i en intervju med People.

Om det nu skulle bli en fortsättning har Miley Cyrus ett förslag på en ny skådis i rollen som hennes pappa om Billy Ray Cyrus inte kommer överens om kontraktet.

Dwayne Johnson (The Rock), jag menar att vi både är kända för att vara muskulösa och sådär. Eller McDreamy, (Patrick Dempsey).

Oavsett om det blir film eller inte så har Miley en ny film på gång, The Last Song, som är skriven av Nicholas Spark, manusförfattare till filmen The Notebook. Filmen följer tydligen en strulig flicka menar Miley. Det kommer bli en utmaning om hon är "en bra skådespelare eller bara bra på att spela sig själv". Till alla barn som drömmer om att hoppa av plugget och bli skådespelare vill hon ge ett råd, som kanske ska tas med en nypa salt.

– Jag skulle säga, gör det. Vara en galning. Åk till Hollywood.

Kanske inte det smartaste rådet med tanke på att USA står inför massarbetslöshet och en utbildning mer eller mindre är avgörande för en välmående framtid. Men Cyrus menade det nog inte. Cyrus som mer eller mindre växte in i kändisskapet tack vare sin pappa Billy Ray kanske är miljonär men det har haft sig pris.

– Folk säger alltid att jag är arbetsnarkoman och överexponerad och att jag bara vill ha uppmärksamhet men det är inte så alls. Jag kan inte rå för att det är 40 fotografer utanför mitt hus. Jag försöker ha så mycket privatliv som det går, säger hon till Fox.

– Om jag hade vetat att det skulle bli såhär hade jag något övervägt det hela.

Miley fick nyligen priset för årets bästa sångerska på Kids Choice Awards, framröstad av barnen själva. Om det är något hon vill så är det att vara en god förebild, alla skandaler till trots.

– Om man ser mig som en förebild håller jag med, men om man ser mig som en idol gör jag det inte. En idol är för mig någon som du vill kopiera, du vill vara dem och jag önskar att ingen tappar sin personlighet, säger Miley Cyrus till Fox.

Miley Cyrus är en verklig stjärna som precis som Montana växt upp och mognat otroligt senaste året.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.