Ashley Tisdale skrämd av flicka i datorn

High School Musical-stjärnan blev hemsökt i säng säng ett fan.


Ashley Tisdale, hon den blonda i High School Musical, ska släppa sin andra skiva Guilty Pleasure samtidigt som hon är aktuell i en ny rymdfilm. Med dem hoppas hon att kunna borsta av lite av det tuggummirosa skimmer hon fått på sig efter den framgångsrika musikalfilmserien.

– Jag är 23 år och det här är var jag är i mitt liv just nu. Jag försöker inte fly från mina fans. Förhoppningsvis växer de med mig, säger Tisdale till Moviefone.

Tisdale som spelar bitchen i musikalserien har fått otroligt många fans. Disney har till och med gjort en barbie på hennes karaktär, inklusive små rosa kläder. Men hon verkar ha klarat sig från alla dessa fansattacker som Vanessa Hudgens ständigt får dras med. Men en gång gick det riktigt illa.

– Jag har fortfarande min gamla emailadress så att mina vänner från högstadiet ska kunna nå mig. Men jag har problem med fans på AOL. De vet min emailadress på något sätt, och förhoppningsvis kommer de aldrig få lära sig lösenordet för då skulle de gå illa. Men jag vill inte ändra den. Det skulle vara som att ändra mitt telefonnummer, du vet man kan inte lämna det. Men en gång på en videochat så trodde jag det var min kompis Dylan Sprouse för han byter alltid sitt smeknamn så jag klickade på den. Jag låg i min säng. Och så plötsligt ser jag en flicka på andra sidan. Jag blev vettskrämd, berättar Tisdale till Moviefone .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!