Adam Thulin, 21, är en av favoriterna i Sveriges Mästerkock
Adam Thulin, 21, är en av favoriterna i Sveriges Mästerkock - Foto: TV4

Sveriges Mästerkock-Adams senaste bild väcker starka känslor: "Jävlar"

Fyra deltagare är kvar och tävlar om vinsten i Sveriges Mästerkock, och en av dem är stjärnskottet Adam Thulin. När han la upp en ny bild på Instagram blev följarna helt till sig.


En rafflande säsong av "Sveriges Mästerkock" börjar lida mot sitt slut och i skrivande stund är fyra lyckliga deltagare kvar och tävlar om den ärofyllda vinsten.

Vinnaren belönas med en vinstsumma på 250 000 kronor och ett bokkontrakt – och en av säsongens starkaste karaktärer är den 47-åriga vd:n Helena Ekman från Lidingö i Stockholm.

Foto: TV4

Hatet mot Helena i Sveriges Mästerkock: "Mardrömmar av mina ögon"

Hon är aktiv i flera sociala kanaler där hon delar med sig av matinspiration och dans, men i kommentarsfältet varvas lyckönskningar och kärleksfulla ord med hat. Till slut fick hon nog och valde att bemöta näthatet i en video på TikTok:

"Hej allihopa som uppenbarligen får mardrömmar av mina ögon. Alltså på riktigt, det pågår ett krig, DET kan man få mardrömmar av", säger Sveriges Mästerkock-Helena och fortsätter:

"Jag tycker ni ska vara stolta över hur ni ser ut, för jag är stolt över hur jag ser ut. Mästerkocken, det är en tävling om mat, inte utseende. Over and out."

Adam Thulin gör succé i Sveriges Mästerkock

En annan deltagare som tittarna fastnat för, det är 21-årige Adam Thulin. Med sin smaksäkra palett har han bjudit på allt ifrån tortellini till dillkött, och alltid med lovord från juryn. 

I det senaste avsnittet tillagade Adam en grillad bläckfisk med rostad paprikasås, vilket han även delade med sig av på sin Instagram. 

Rätten gick minst sagt hem hos jurytrion Markus Aujalay, 50, Mischa Billing, 55 och Tom Sjöstedt, 46 – och följarna verkar inte heller kunna få nog av stjärnskottet.

"Ända sen audition"

Kommentarsfältet är nämligen fullt av lyckönskningar och lovord från följarna – så här lyder några av dem:

"Alltså du är så otroligt duktig, ser fram emot att se dig ta hem rubbet!"

"Jävlar va bra du är!"

"Jag hoppas att du vinner, jag har hejat på dig ända sen audition!! Du är så otroligt duktig matlagare"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.