Skärgårdsdoktorn blir långfilm

Samuel Fröler glädjs åt beslutet.


Det var nio år sedan vi såg något från den populära svenska dramaserien, Skärgårdsdoktorn. Men den som väntar på något gott - serien ska nu bli långfilm. Många av dem som var med i Skärgårdsdoktorn i SVT kommer även att medverka i filmen. Bland annat kommer vi få se Samuel Fröler, Ebba Hultqvist, Sten Ljungman i filmen.

– Det här är ett drömprojekt som jag i många år har längtat efter att få göra. Nu ska vi göra en fantastisk långfilm baserad på tv-serien och det känns jätteroligt, säger producenten Peter Possne på Sonet Film till Expressen.

Nu kommer vi alltså att få återse Samuel Fröler i rollen som skärgårdsläkare och i filmen kommer han att ta över läkarkliniken.

– Den fråga som jag alltid fått från tv-tittare och tv-tyckare, får nu ett svar: Japp, det blir en fortsättning - en långfilm och det ska bli riktigt, riktigt roligt, säger Samuel Fröler i ett pressmeddelande.

Det är Skärgårdsdoktorns skapare Lars Bill Lundholm och Gunilla Linn Persson som har skrivit manus. Regissören för filmen kommer att vara Rickard Petrelius. Filmen kommer att spelas in sommaren 2010.

Skärgårdsdoktorn:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!