Bildextra: Kändisinvasion i Cannes

Nu börjar de riktigt stora kändisarna anlända till filmfestivalen i Cannes.


Visserligen kan man briljera med Elizabeth Banks och Robin Wright Penn, men det är först nu som de riktigt tunga stjärnorna börjar anlända till filmfestivalen i Cannes. Fint folk kommer som bekant sent.

Och det är många som lockas av Rivierans soliga stränder, palmer, lyx och flärd. I går blev det fullkomligen masshysteri när röda mattan rullades fram. Fotoblixtarna gick varma när Lenny Kravitz, Mariah Carey, Eva Longoria, Qurentin Tarantino och många fler, spred sin stjärnglans.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.