De bästa glamourbilderna från Cannes

Här är kändisarna som det talades mest om på fredagens röda mattor.


Kändisarna sätts på prov i Cannes

När det drar ihop sig till filmfestival i Cannes går det inte riktigt till som i USA. I Cannes anses vräkiga galaklänningar vara vulgära och det funkar inte att göra nipslips på röda mattan. Något som sätter många kändisar på prov.

Dita von Teese har studerat många 40-tals bilder och är duktig på att se snygg ut i svart vitt.

Även Paris Hilton var där och minglade med sin älskling. Hon var faktiskt helt godkänd för i franska sydkusten passar rikemansbarn in bra.

Victoria Silvstedt var Svensk Films representant och har haft att göra med många i filmbranschen men aldrig riktigt slagit ändå. Men glamour det kan hon.

Vem var stekigast?

Damerna fick helt enkelt se sig slagna i rampljuset av karlarana. För i Europas finaste festival är det männen som står i fokus. Frågan är vem som var stekigast.

Quentin Tarantino, är i farten igen med sin nya andravärldskrigs-skildring Inglourious Basterds och festade hårt på röda mattan.

Vid sin sida hade regissören filmens huvudrollsinnehavare Brad Pitt som även han tog tillfället att festa.

Men sötaste paret var ändå supermodellen Lily Cole och superdvärgen Verne Troyer. De fann varandra under inspelningen av Terry Gilliams fantasyfilm The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Men ingen kunde bära upp sin kostym som Robert Pattinson. Filmsnyggingen är på god väg att bli den nya stora filmstjärnekungen och vart han en gick drog han till sig blickar. Något som bevisades då en utauktionerad kyss med Pattinson drog in 20 000 dollar till välgörenhet på ett Aids-stiftelse event som leddes av Sharon Stone.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.