Bonde gör sexutspel

Tuttar och rumpor är viktigast på gården.


Senaste kändisbonden från ”Bonde söker fru” Magnus Englund har hamnat i blåsväder sedan han uttryckt ett mer än lovligt intresse för tjejernas fysiska attribut. Särskilt storleken på brösten har visat sig vara viktig för den kärlekstörstande bonden.

– Det har ju inte varit så många som skrivit behå-storlekar och så vidare i breven så det blir ju en spännande överraskning, sa han när tjejerna var utom hörhåll, uppger Expressen.

När Tv-kamerorna stängts av går han enligt Expressen ännu längre.

–Det är klart man tittar på tuttar och rumpor.

Några reaktioner från tjejerna på sina uttalanden har han ännu inte fått då han hittills varit mer nogräknad med vad han sagt inför dem. Kanske vore det en bra taktik för bonden att vakta sin tunga även i andra sammanhang om han vill ha en fru vid sin sida ute på gården.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.