Stulna bilder avslöjar Robinsonvinnaren

Tjuvar har Erik Blomqvists dator.


På tisdagen blev Robinsondeltagaren Erik Blomqvists dator stulen. I datorn hade han bilder från Robinsons segerfest. På bilderna syns det tydligt vem som vann årets Robinsontävling 2009. Nu hoppas Erik att tjuven inte offentliggör bilderna så att det avslöjas i förtid vem som vann tävlingen.

På segerfesten flödade champagnen och det fotograferades flitigt av Erik Blomqvist. Bilderna föreställer bland annat vinnaren som hyllas.

– Jag är så jäkla förbannad. Det förstör för alla Robinsontittare om de läcker ut. Jag höll på att sparka sönder foten mot ett träd när jag upptäckte det, säger Erik till Aftonbladet.

Stölden inträffade när Erik var på besök i Stockholm och lämnade bilen i en timme på en parkering. Tjuvarna hade krossat bilrutan och stulit datorn.

– Fan, rent ut sagt. I datorn ser man vem som vinner Robinson. Jag hoppas verkligen att tjuven inte offentliggör segraren i förtid, säger han till Aftonbladet.

Erik polisanmälde händelsen och ringde sedan TV4 för att berätta vad som hade hänt. Både TV4 och Erik håller nu tummarna för att tjuvarna inte kommer att knäcka lösenordet på datorn och offentliggöra bilderna.

Martin Nygren som är exekutiv producent för Robinson är orolig och tycker att det skulle vara jättetråkigt om bilderna kom ut. TV4 kommer inte att kräva någon ersättning av Erik om bilderna offentliggörs i förtid.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!