Skandalsåpa till Sverige

Kändisar i galna tävlingar.


Dokusåpan I'm a celebrity... get me out of here! gjorde stor succé i England där bland andra Janice Dickinson, Peter André och Katie "Jordan" Price medverkade. Nu kommer programmet till Sverige.

Tio svenska kändisar kommer att leva tillsammans i ett primitivt läger i regnskogen i Malaysia. De är bevakade av kameror dygnets alla timmar och tittarna kommer att bestämma vilka av kändisarna som blir tvungna att ta sig an programmets utmaningar.

TV4 kommer att direktsända programmet från Malaysias djungel. På plats för att leda programmet finns David Hellenius.

– Äntligen får jag göra ett program i djungeln! Och jag tror att det här kommer att bli riktigt bra, säger David Hellenius.

I I'm a celebrity... get me out of here är det tittarna som har makten hela vägen och bestämmer vilka av kändisarna som får vara kvar till sist i programmet.

– Det känns fantastiskt att kunna ta denna brittiska supersuccé till Sverige! Tittarna kan förbereda sig på ett fartfyllt, galet, roligt och spektakulärt äventyr. Det här blir teveunderhållning av en sort som vi aldrig tidigare sett - direktsänd från Malaysias djungel, säger Fredrik Arefalk, programchef, TV4-Gruppen.

Tävlingarna kan innehålla allt från exotiska djur till höga höjder och trånga utrymmen. Klarar kändisarna att komma över sina allra värsta rädslor och fobier får de bjuda sina lagkamrater på mat eller vinner något annat härligt som man saknar i djungeln.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".