Tilde och David leder skandalsåpa

"Jag längtar".


Kändissåpan I'm a celebrity... get me out of here! kommer till Sverige. Det är sedan tidigare känt att David Hellenius kommer att vara programledare för skandalsåpan som på svenska kommer att heta Kändisdjungeln.

Nu är det även klart att Tilde de Paula blir den andra programledaren för TV4:s direktsända underhållning från Malaysias djungel i höst.

– Det ska bli så roligt att leda Kändisdjungeln tillsammans med David. Jag längtar tills det är dags att åka till Malaysia och det känns som en härlig utmaning att få jobba med detta både lite knasiga och mycket spännande program, säger Tilde de Paula om att få vara programledare i regnskogen i höst.

Tilde de Paula har jobbat som programledare för Nyhetsmorgon söndag och innan dess med program som Spårlöst och När & Fjärran.

David och Tilde är inte helt obekanta med varandra när det gäller att leda teveprogram tillsammans. Tidigare har de varit programledare för Fredagspuls, Festen och Stadskampen.

Det känns fantastiskt att få se programledarduon Tilde och David tillsammans igen. De kommer göra Kändisdjungeln till något alldeles extra, säger Fredrik Arefalk, programchef för TV4-gruppen.

I Kändisdjungeln ska tio kändisar leva tillsammans i regnskogen. De är bevakade av kameror dygnets alla timmar och tittarna kommer att bestämma vilka av kändisarna som blir tvungna att ta sig an programmets galna utmaningar.

Tävlingarna kan innehålla allt från exotiska djur till höga höjder och trånga utrymmen. Klarar kändisarna att komma över sina allra värsta rädslor och fobier får de bjuda sina lagkamrater på mat eller vinner något annat härligt som man saknar i djungeln.

I Kändisdjungeln är det tittarna som har makten hela vägen och bestämmer vilka av kändisarna som får vara kvar till sist i programmet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.