Lördag 22 Jan
Stockholm

Tilde och David leder skandalsåpa

"Jag längtar".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kändissåpan I'm a celebrity... get me out of here! kommer till Sverige. Det är sedan tidigare känt att David Hellenius kommer att vara programledare för skandalsåpan som på svenska kommer att heta Kändisdjungeln.

Nu är det även klart att Tilde de Paula blir den andra programledaren för TV4:s direktsända underhållning från Malaysias djungel i höst.

– Det ska bli så roligt att leda Kändisdjungeln tillsammans med David. Jag längtar tills det är dags att åka till Malaysia och det känns som en härlig utmaning att få jobba med detta både lite knasiga och mycket spännande program, säger Tilde de Paula om att få vara programledare i regnskogen i höst.

Tilde de Paula har jobbat som programledare för Nyhetsmorgon söndag och innan dess med program som Spårlöst och När & Fjärran.

David och Tilde är inte helt obekanta med varandra när det gäller att leda teveprogram tillsammans. Tidigare har de varit programledare för Fredagspuls, Festen och Stadskampen.

Det känns fantastiskt att få se programledarduon Tilde och David tillsammans igen. De kommer göra Kändisdjungeln till något alldeles extra, säger Fredrik Arefalk, programchef för TV4-gruppen.

I Kändisdjungeln ska tio kändisar leva tillsammans i regnskogen. De är bevakade av kameror dygnets alla timmar och tittarna kommer att bestämma vilka av kändisarna som blir tvungna att ta sig an programmets galna utmaningar.

Tävlingarna kan innehålla allt från exotiska djur till höga höjder och trånga utrymmen. Klarar kändisarna att komma över sina allra värsta rädslor och fobier får de bjuda sina lagkamrater på mat eller vinner något annat härligt som man saknar i djungeln.

I Kändisdjungeln är det tittarna som har makten hela vägen och bestämmer vilka av kändisarna som får vara kvar till sist i programmet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela