Torgny Mogren ersätts av Anki

Torgny Mogren skadade sitt knä riktigt illa under lördagens tävling.


Det skulle bli succé på Stjärnor på is. Torgny Mogren och hans partner Lotta Falkenbäck var första paret i isduellen. Men det blev katastrof. Ett pladaskartat sådant.

Den forne elitskidåkaren skulle nämligen prova sina nya färdigheter när knäet plötsligt inte bar. Han tappade balansen och föll illa. Hela Sverige kunde se hur det forna skidproffset tog sig för knäet och grinade av smärta.

– Knäet hoppade ur led. Men det gick tillbaks, säger Torgny Mogren till Aftonbladet.

Efter programmet blev han omhändertagen av sjukvårdare. Enligt uppgifter kan Torgny Mogren nu komma att ersättas av Anki Edvindsson. Detta trots att favoriten Marie Serneholt varit ett hett önskemål.

– Anki ersätter Torgny om det kommer att behövas. Marie har aldrig varit ett alternativ. Har man en gång blivit utröstad så är man utröstad, säger Magnus Karlsson, exekutiv producent för ”Stjärnor på is”.

För Torgny Mogren väntar undersökning.

– Jag väntar på en rejäl undersökning och kommer att magnetröntgas på måndag. I morse kändes det obehagligt men jag kan gå och behöver inte äta några smärtstillande längre, säger Torgny Mogren till Aftonbladet.

Ingen comeback för Marie:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!