Lördag 25 Sep
Stockholm

Kristens heta relation med Taylor

Paret umgicks ständigt - hälsade på hos varandra och gick ut och åt middag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kristen Stewart och hennes motspelare i Twilight, Taylor Lautner, var tvungna att komma varandra riktigt nära och bli mycket bra kompisar för att kunna spela in uppföljaren till Twilight - New Moon.

Den 19-åriga skådespelerskan och hennes 17-årige motspelare spenderade flera veckor tillsammans innan inspelningen.

De skulle nämligen komma varandra närmare för att det skulle bli en fantastisk kemi när det var dags att spela in New Moon.

Taylor, som spelar varulven Jacob Black i filmen, förklarar hur det ligger till.

– Förhållandet mellan Jakob och Kristens karaktär Bella blir hetare i den här filmen. Man kan nästan fråga sig om vänskapen kommer att övergå i kärlek? Ibland verkar det faktiskt som det, säger han till FemaleFirst.

Taylor fortsätter att berätta om förhållandet mellan de två karaktärerna.

– De är så öppna med varandra och de kan berätta allt för varandra. Det var därför väldigt viktigt för mig och Kristen att lära känna varandra. Innan vi började filma växte vi nästan ihop. Vi hälsade på hos varandra, bara umgicks och gick ut och åt middag. En massa tid till att göra ingenting - bara spendera tid tillsammans, säger Taylor till FemaleFirst.

Filmens regissör, Chris Weitz, blev imponerad av hur hårt Taylor jobbade inför filmen och tror att publiken kommer att bli chockad när de ser hur bra han är.

Det verkar som om Taylor bönar och ber om samma uppmärksamhet som Robert Pattinson fått. Frågan är om det är möjligt - för någon?

New Moon trailer:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela