Tyra Banks avslöjar sanningen bakom sin flint

Jag har haft löshår och burit peruker sedan jag var 17 år.


Den 35-åriga supermodellen Tyra Banks bestämde sig för att visa upp sitt riktiga hår i sin teveshow The Tyra Banks Show.

Hon blev mycket lättad när publiken gav sitt stöd till supermodellen för att hon avslöjat sitt fattiga hårsvall.

–Okej, låt oss prata om mitt hår. Jag vet att det har varit ett stort mysterium och jag känner att jag behöver berätta hur det ligger till. Sedan jag var 17 år har jag burit löshår och peruker. Nu vill jag visa mitt riktiga jag.

–Jag har just klivit ut ur duschen, direkt till den här scenen och det här är hur jag ser ut med mitt riktiga hår, säger hon i programmet.

Tidigare under dagen tog hon sin Twitter till hjälp för att hon var så uppspelt över att få visa sitt riktiga hår och sin nya look.

"Jag vet att jag redan har twittrat men jag är så uppspelt!!! Jag på teve i dag. Ingen peruk. Ingen föreställning. Bara jag. Och jag kommer att få mitt hår fixat live på scenen", skrev hon.

Supermodellen avslöjar även att hon ibland oroar sig över att hon är för snäll för att bli tagen på allvar.

–Jag önskar att jag var en diva. Jag önskar att jag var hårdare, jag önskar att jag inte brydde mig så mycket om att vara en snäll flicka hela tiden. Eftersom många kan ta snällhet för svaghet så önskar jag att jag hade lite mer stake i mig, förklarar Tyra enligt FemaleFirst.

Tyras avslöjande

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!