Torsdag 16 Sep
Stockholm

Glupska Venom nästa filmstjärna

Fanfavoriten får revansch som superskurk efter floppinhoppet i Spider-Man 3.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det ser ut som att filmen om superskurken Venom, en spinoff på Spider-Man, blir av. Gary Ross, som skrev och och regisserade Pleasantville har knutits till projektet. Men först ska Ross slutföra utkastet till Spider-Man 4.

Superproducenten Avi Arad, som ligger bakom projektet, har haft ett finger med i alla Marvels filmframgånger och jobbar nu med de kommande filmatiseringarna av Thor och Captain America, skriver Empire Online.

Sam Raimi, som regisserade Spider-Man-trilogin, uppges ha känt sig tvingad att få med Venom redan i den tredje filmen efter producenternas påtryckningar. Möjligen gav han därför inte skurken en ärlig chans då Venom, som spelades av Topher Grace från That 70's Show, inte gav han därför inte skurken en ärlig chans då Venom, som spelades av Topher Grace från That 70's Show, inte var särskilt skräckinjagande enligt kritikerna.

Det nattsvarta monstret är nog den enda i Spindelmannens fiendegalleri som kan mäta sig med väggklättraren vad gäller popularitet. Under sin storhetstid på 90-talet såldes Venoms omslag bättre än många hjältars tidningar. Förhoppningsvis lockar Venom lika bra på bio.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela