- Foto: Scanpix

Tienne om vuxenmobbningen i Robinson

Tienne Jonback, 22, frystes ut av de andra deltagarna i "Robinson Karibien"


Efter att ha blivit utröstad ur Robinson Karibien väljer nu Tienne Jonback att berätta om vuxenmobbningen som hon utsattes för under programmet.

- Det är definitivt de omognaste människor jag träffat. De betedde sig som en dagisklass. Det var helt klart vuxenmobbning från deras sida, säger hon enligt Expressen.

I kvinnornas läger var Tienne inte alls populär. Något som framkom redan i första avsnittet av programmet.

- Hon var väldigt snabb på att uttala sig. Jag struntade till slut helt i henne. Hon får skylla sig själv. Ingen i gruppen tyckte om henne, säger Annika Holtz enligt Expressen  och även Angelica Höglund håller med.

- Vi hackade ner henne fullständigt efter det. Hon var en verklig plåga. Tienne är absolut inte en människa jag skulle vilja umgås med, snarare nita henne. Hon var full av skit.

En annan av deltagarna, Sofia Sunnebo, hamnade i öppet bråk med Tienne Jonback och efter det tycks problemen bara ha eskalerat.

När Tienne Jonback så blev skadad och tvingades vårda sig själv utnyttjade de övriga deltagarna situationen bakom hennes rygg och lurade ut henne ur tävlingen. Någon psykologhjälp eller stöd från TV4 fick hon inte.

På TV4 säger man sig inte alls dela Tienne Jonbacks bild av vad som hände.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!