"House"-Hugh i Guinness rekordbok

Brittiska "House"-skådespelaren Hugh Laurie och veteranen Christopher Lee klättrar upp för Guinness rekordstege.


Golden Globe-belönade "House"-skådespelaren Hugh Laurie får en plats i Guinness rekordbok tillsammans med Hollywoodtopparna. Hugh Laurie ska nyligen ha skrivit på ett fyraårs-kontrakt för den populära sjukhusserien "House" som doktor Gregory.

Det är den prisbelönte Christopher Lee pekas ut som den största solen i "universum Hollywood" enligt en kartläggning av skådespelarnas sociala nätverk och filmprestationer, utförd av University of Virginia. Lee har bland annat spelat i "Sagan om ringen"-trilogin och James Bond-rullen "Mannen med gyllene pistolen".

Enligt Guinness rekordbok toppar Tim Burton och Johnny Depp som den mest ekonomiskt lönsamma duon, skriver The Daily Express.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.