Lördag 31 Jul
Stockholm

Loffe Carlsson är bisexuell

Janne "Loffe" Carlsson berättar öppenhjärtigt som sin bisexualitet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I kvällens avsnitt av Stjärnorna på slottet chockar Janne "Loffe" Carlsson med sitt senaste erkännande. En hemlighet som få i hans omgivning känner till. Men nu får Sverige veta.

- Jag är en vanlig människa... men det finns en eller två personer i mitt liv som jag blivit förälskad i och som jag skulle vilja ha, som varit män, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Ett faktum som kanske vänder upp och ner på många människors bild av honom. Genom åren har han inte bara spelat smårolig klantskalle utan både smugglare och militär. Filmer som till exempel Persona non grata, Smugglarkungen och såklart Göta Kanal-filmerna.

Är det Jonas Gardell som förfört Loffe? I vilket fall kan hbt-Sverige nu glädja sig åt att ännu en kändis sätter lite färg på vardagen. Och ska man som man falla Janne Carlsson i smaken är det finlemmat som gäller.

- Det var inga stora oxar. En del människor är finlemmade och förtjusande. Då blir de attraktiva. Jag kan inte förklara det, men det handlar inte om kön, utan om energier, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Janne i sina glansiga bidagar:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela