Loffe Carlsson är bisexuell

Janne "Loffe" Carlsson berättar öppenhjärtigt som sin bisexualitet.


I kvällens avsnitt av Stjärnorna på slottet chockar Janne "Loffe" Carlsson med sitt senaste erkännande. En hemlighet som få i hans omgivning känner till. Men nu får Sverige veta.

- Jag är en vanlig människa... men det finns en eller två personer i mitt liv som jag blivit förälskad i och som jag skulle vilja ha, som varit män, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Ett faktum som kanske vänder upp och ner på många människors bild av honom. Genom åren har han inte bara spelat smårolig klantskalle utan både smugglare och militär. Filmer som till exempel Persona non grata, Smugglarkungen och såklart Göta Kanal-filmerna.

Är det Jonas Gardell som förfört Loffe? I vilket fall kan hbt-Sverige nu glädja sig åt att ännu en kändis sätter lite färg på vardagen. Och ska man som man falla Janne Carlsson i smaken är det finlemmat som gäller.

- Det var inga stora oxar. En del människor är finlemmade och förtjusande. Då blir de attraktiva. Jag kan inte förklara det, men det handlar inte om kön, utan om energier, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Janne i sina glansiga bidagar:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.